L’actor Joan Pera es retroba amb el públic de Valls aquest diumenge, a partir de les sis de la tarda, al Centre Cultural Municipal, amb una comèdia culinària per a gurmets de l’humor.

PUBLICITAT

Amb el restaurant ple a vessar, Pera, amo i cap de cuina de La Perdiueta Eixerida, acaba de saber que la seva família vol tancar i vendre el restaurant amb l’excusa d’una jubilació que mai no ha volgut. Emprenyat i decebut, es tanca a la cuina i decideix, sense ajuda de ningú, preparar un particular i divertit menú de degustació per mostrar que encara està en forma. Darrere dels fogons entre rialles i complicitats, el nostre Master Xof prepararà per a tots nosaltres un menú d’aquells que agraden a tothom.

Però durant la nit hi haurà dos misteriosos comensals que el trauran de polleguera. S’haurà de retirar o continuarà sent el cuiner de les rialles de tota la vida?

Per aquest espectacle, es poden adquirir les entrades a www.valls.cat i a les taquilles del Teatre Principal.

PUBLICITAT