El RallyRacc Costa Daurada torna aquest cap de setmana a Catalunya amb 19 especials que sumaran gairebé 300 quilòmetres cronometrats. El tret de sortida de la penúltima prova del mundial de rally serà al dijous 20 d’octubre amb el Shakedown que es durà a terme al tram del Coll de la Teixeta. A més, enguany tornaran a trepitjar asfalt de l’Alt Camp amb el tram de Querol que es durà a terme en dues ocasions el dissabte a dos quarts de deu del matí i a les tres de la tarda.

PUBLICITAT

Encara que el pilot finès de Toyota, Kalle Rovanperä, va sentenciar el campionat de pilots a Nova Zelanda el passat 2 d’octubre, Hyundai encara opta matemàticament a conquerir el mundial de constructors, a pesar que la diferència de 81 punts respecte a Toyota no ho deixa fàcil. 

Per altra banda, Dani Sordo buscarà completar una bona actuació en el rally de casa davant la seva afició. El càntabre, pilot a temps parcial de Hyundai, enguany ha quedat tercer en les tres proves que ha disputat i podria repetir en aquest Rally Catalunya on ja va aconseguir pujar al tercer esglaó del podi l’any passat.

No obstant això, Sordo, junt amb els seus companys Thierry Neuville i Ott Tänak, que han obtingut bons resultats en aquesta segona meitat de temporada, s’enfrontaran a una Toyota que comptarà amb el recentment coronat campió Kalle Rovanperä, l’anglès Elfyn Evans que ja ha pujat al podi en quatre ocasions en aquest 2022 i amb el vuit vegades campió del món de rally, Sebastien Ogier, a més d’una Ford que podria intentar donar la sorpresa.

PUBLICITAT