Avui destaquem que aquest cap setmana es desenvolupen el gruix d’actes de la Fira de Santa Úrsula a Valls.

PUBLICITAT

La present edició de la festa torna amb la programació clàssica d’abans de la pandèmia i amb l’al·licient de veure la gran actuació castellera de les dues colles dels Xiquets de Valls, diumenge al migdia, a la plaça del Blat. La regidora de Cultura, Laia Castells, no s’atreveix a donar una xifra concreta de visitants, però augura que s’aplegarà molta gent  al carrer.

Com a novetat del programa d’actes hi haurà una festa de cloenda, diumenge a la tarda, al Pati, amb un concert de gralles, us espectacle de circ, focs d’artifici i la desenfaixada de l’escultura El Casteller a càrrec de la il·lustradora, Pilarín Bayés, ambaixadora dels Xiquets de Valls 2022.

A més, la Santa Úrsula d’enguany presenta actes commemoratius del 125è del campanar de Valls o el 30è aniversari de la recuperació del Ball de Bastons. Tampoc hi faltaran la fira d’atraccions, el Correbous, la Cercavila de Foc, el Tomb de vigília dels Gegants, la Cursa Popular l’Ofici Solemne i l’acte de les Corts a càrrec de la Colla Gegantera La Pessigolla.

PUBLICITAT