La Comunalitat de Valls, en el marc de l’Escola d’Activisme, organitza un taller dinàmic sobre el llegat de la lluita feminista en el passat i els reptes a assolir en el present i el futur d’aquesta corrent activista. 

PUBLICITAT

Aquest taller pretén fomentar un espai de diàleg i debat davant els nous reptes que afronta el feminisme. L’activitat es durà a terme gràcies a la participació de Cau de Llunes, una assemblea feminista, revolucionària i no mixta de Tarragona, que es va crear l’any 2007 i que té per objectiu l’emancipació de totes les dones de classe treballadora. 

També compta amb la participació de La Marruixa, un col·lectiu de Valls no mixte que neix a partir de la necessitat de moltes dones de tenir un espai propi on compartir com se senten pel fet de ser dones i de fer visible la lluita feminista a la ciutat. 

El taller es durà a terme al Casal La Turba, situat al carrer dels Metges 14, el proper dimecres 26 d’octubre a les 19h.

PUBLICITAT