Marta Galimany va tornar a la competició aquest diumenge a la mitja marató de València. L’atleta vallenca va aconseguir un nou millor registre personal baixant en quasi 20 segons la seva anterior marca i situant la seva nova marca personal en 1h 10’ i 49’’.

PUBLICITAT

Galimany va finalitzar la prova en quinzena posició d’aquesta cursa internacional amb atletes de talla mundial i va ser la segona a nivell estatal. Aquesta era la primera cursa de Marta Galimany després de l’Europeu de Marató de Múnic del passat 15 d’agost on va ser onzena i va penjar-se la plata per equips. 

La guanyadora de la prova va ser l’alemanya ‘Koko’ que va registrar la millor marca europea de l’any i va trencar amb l’hegemonia africana de la cursa. Segona va ser la jove etíop Grebeselama i tercera la keniana Mumbua.

Galimany tornarà el 4 de desembre a València per disputar la marató. Veient el seu bon estat de forma i el seu millor registre personal, lluitarà per aconseguir de nou un rècord d’Espanya als 42.195 metres.

PUBLICITAT