L’Associació Aula de Sons de les Escoles de Música Tradicional amplia la seva família a Valls amb cursos formatius de gralla, timbal, tarota, flabiol, tamborí i Aula dels Petits, els quals es desenvoluparan els dilluns i dimecres a les instal·lacions de l’Escola Eladi Homs

PUBLICITAT

Després de la jornada de presentació portada a terme al mateix centre educatiu aquest dimecres, les classes està previst que comencin la setmana que ve i es perllongaran fins al maig. Estaran impartides per sonadors de la ciutat.

El president de l’Aula Sons, Ferran Benach, explica quina metodologia se seguirà en els cursos.

L’Aula de Sons, nascuda el 1997, és el fruit de la unió dels centres educatius en el marc dels instruments de la música tradicional. A tot Catalunya, han aconseguit engegar una quinzena de projectes.

PUBLICITAT