La Unió Esportiva Valls torna al Vilar on no ha perdut encara cap punt en les dues primeres jornades de lliga que ha disputat com a local. S’enfrontarà al Sarrià que se situa penúltim, amb dos empats davant el Molins de Rei i el Viladecans i que ha perdut contra els dos primers equips de la taula, com el líder, el Reddis, i el Santfeliuenc.

PUBLICITAT

Es tracta d’una oportunitat necessària pels vallencs que necessiten sumar una nova victòria a casa per seguir l’estela dels equips de la zona alta que lluiten per l’ascens i per la Superlliga Catalana.

Així valora l’entrenador de la UE Valls, Manel Cazorla, el partit d’aquest cap de setmana.

El duel podria allunyar la Unió Esportiva de la zona alta de la taula o encaminar la temporada per lluitar mínim per la Superlliga amb 10 punts de 15 possibles si s’aconsegueix la victòria. El matx es disputarà diumenge a partir de dos quarts de cinc de la tarda al Municipal del Vilar.

PUBLICITAT