El reconegut intèrpret i director de moviment Chris Evans dirigeix, al Teatre Principal, els assajos de l’espectacle de dansa “Enclaves Libres”, de la companyia Evohé.

PUBLICITAT

Durant la residència artística que s’ha fet aquest cap de setmana al mateix teatre hi assistia, dissabte al matí, la regidora de Cultura, Laia Castells, qui posava en valor que el muntatge fes aturada a la capital de l’Alt Camp.

“Enclaves Libres” és un espectacle delicat, poètic, fresc i viu on la dansa, l’audiovisual, el text i l’atmosfera creada a través de la música original viuen conjuntament. L’estrena tindrà lloc dissabte 12 de novembre. La direcció va a càrrec de la vallenca Ana Corredor, qui destacava el fet poder preparar l’espectacle a la seva ciutat natal.

A més, el projecte compta amb la participació d’Aida Plassa, en el vestuari, i Nacho Mayals, en l’audiovisual.

PUBLICITAT