La sessió plenària ordinària del mes d’octubre, celebrada el passat dilluns a la tarda, servia per aprovar per unanimitat per part de tots els grups polítics el quart pla de polítiques d’igualtat de gènere de l’Ajuntament de Valls entre 2022 i 2025.

PUBLICITAT

Aquest nou pla té l’objectiu de treballar per la igualtat de gènere i en polítiques feministes; i acabar la societat patriarcal.

Al mateix ple, també veia llum l’aprovació inicial del reglament de cessió temporal d’habitatges socials i l’ordenança fiscal número 9 reguladora de la taxa per servei de cessió temporal d’habitatges socials. A més, s’anunciava que des del consistori s’homenatjarà a diversos membres de la Policia Local.

En l’apartat de mocions, se’n aprovaven cinc de les sis presentades. En primer lloc, la de Junts, ERC, CUP i PSC en reconeixement i acompanyant en el dol gestacional, perinatal i neonatal. Seguidament, una altra de Junts i ERC en suport a la comunitat de regants de Valls. També tiraven endavant la d’ERC i CUP en suport a la revolta de les dones iranianes; la de Junts per donar impuls al municipalisme i la seva conciutadania; i la de la CUP en suport a Mohamed Badoui. En canvi, una altra de la CUP per promocionar els horts urbans quedava rebutjada.

PUBLICITAT