La Casa de la Festa s’ubicarà al Barri Antic i s’ha obert una taula de treball amb les entitats per a definir els usos. L’Ajuntament de Valls pretén que aquest espai sigui un punt permanent de trobada, promoció i divulgació de la cultura popular.

PUBLICITAT

La regidora d’Urbanisme i Patrimoni de l’Ajuntament de Valls, Sònia Roca, explica que la Casa de la Festa ocuparà sis immobles, dels quals cinc ja són propietat de l’ajuntament i el sisè està en fase d’expropiació, que suposarà un total de 300 m² que uniran els carrers de Sant Oleguer i de Sant Antoni. Per la seva banda, la regidora de Cultura, Laia Castells, posa en relleu la creació de la taula de treball per definir els usos d’aquest espai.

Aquest procés es durà a terme durant els mesos de novembre i desembre i estarà obert a les aportacions ciutadanes i de les entitats.

PUBLICITAT