La Unió Esportiva Valls busca continuar amb el seu bon estat de forma. Aquesta setmana els vallencs visiten el camp de l’Europa, 13è classificat amb 5 punts que ja ha provocat alguna punxada a equips de la zona alta com l’empat de fa dues jornades davant el Reddis.

PUBLICITAT

Els vallencs tenen una oportunitat d’or per escalar posicions i per deixar a dos partits alguns dels perseguidors directes en la lluita per la Superlliga catalana. I és que aquesta jornada hi haurà un duel a la part alta i alguns dels equips empatats amb els blanc-i-vermells jugaran contra equips perseguidors.

El Valls buscarà també la primera victòria de la temporada com a visitant perquè encara no han aconseguit guanyar lluny del Vilar. Una derrota davant el Martorell i l’empat de fa dues setmanes contra el Santboià.

El matx entre l’Europa B i la UE Valls es disputarà diumenge a les 12 del migdia al Municipal Nou Sardenya en el tercer desplaçament dels vallencs des de principi de temporada.

PUBLICITAT