S’ha acabat l’exercici casteller 2022 per les dues colles dels Xiquets de Valls. A Vila-rodona, Vella i Joves s’acomiadaven de la primera temporada sencera des de l’esclat de la pandèmia amb una actuació sense grans reptes i amb l’objectiu de donar oportunitat als qui no pugen habitualment.

PUBLICITAT

A la plaça dels Arbres, la Colla Joves s’anotava el 3de8, el 5de7 i el 4de7. Al final de l’actuació, el cap de colla dels de la camisa vermella, Pere Rico, qui encara no va voler confirmar si seguirà en el càrrec l’any que ve, afirmava que li han faltat algunes fites per assolir.

Pel que fa la Colla Vella completava el 3de8, un 4de8 a mitges que els saltava pels pisos superiors i el 2de7. El cap de colla, Albert Martínez, que no renovarà en el càrrec, aprofitava per fer balanç dels seus sis anys al capdavant de la tècnica

L’activitat a les places de Vella i Joves no es reprendrà fins a la primavera. No obstant, en les properes setmanes, ambdues colles celebraran les festes anyals.

PUBLICITAT