El cicle ‘Nits de Clàssics’ de Valls fa parada al renaixement i el primer barroc. Aquest dijous 10 de novembre la formació Tañer Trio convida a conèixer obres del segle XVII. Un concert farcit d’improvisació, del qual se’n podrà gaudir, a partir  de les 20 h, al Teatre Principal.

PUBLICITAT

‘Impossibles’ és la proposta del trio de música barroca Tañer. Un conjunt format per Pere Olivé, percussionista de Vallmoll; l’arpista Sara Águeda i la guitarrista Belisana Ruiz. Una suma musical poc habitual que buscarà sorprendre el públic amb la música del segle d’or espanyol, és a dir, el renaixement i el primer barroc.

A través de l’arpa de dos ordres, la guitarra barroca i la percussió oferiran un seguit de peces de caràcter popular amb espai per a la improvisació. El repertori se centra en danses populars com ara fandangos, gaites, jotes, canarios i españoletas, repertori popular que va arribar a tota Europa.

El preu de l’entrada és de 15 euros. Les persones jubilades obtindran un descompte i els alumnes de l’Escola de Música de Valls tindran una entrada gratuïta per a ells i per a un acompanyant.

Les entrades es poden adquirir a través de www.codetickets.com o de manera presencial a taquilla.

PUBLICITAT