El proper 18 de novembre és la data límit per presentar-se als premis Dolors Vives i Rodón. Hi poden accedir els treballs de recerca de batxillerat, els de formació professional de cicles formatius de grau mitjà o superior, i activitats de centres educatius i entitats que tractin la perspectiva de gènere.

PUBLICITAT

La finalitat d’aquests reconeixements és potenciar la incorporació de la perspectiva de gènere i de les dones a la formació i la recerca tot promovent i donant investigació de les dones i/o sobre les dones, per tal d’afavorir la igualtat de gènere. Aquest objectiu s’emmarca dins d’una de les línies de treball del Pla de Polítiques de Dones i d’Igualtat de Valls actualment vigent.

Els premis es dividiran en quatre categories que comptaran amb una dotació de 300 euros, a excepció dels centres educatius que rebran un lot de productes. Totes les sol·licituds s’han formalitzar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Valls.

PUBLICITAT