El CB Valls aconsegueix emportar-se un final de partit èpic al Joana Ballart. Els vallencs van guanyar a un invicte Barça B i ho van aconseguir amb la màgia del pavelló que va veure com un triple des de tres quarts de pista a l’últim segon portava el partit a la pròrroga. 

PUBLICITAT

Els blaugranes van dominar la primera meitat per cinc punts però els de Víctor Neila van ser capaços de reaccionar per capgirar el partit i posar-se per davant contra un dels invictes de la categoria. Els vallencs no van estar encertats des del tir, però sí van estar molt atents en defensa, fins a 17 recuperacions van fer els locals.

Amb el marcador igualat, el filial blaugrana tenia tirs lliures per sentenciar el partit a falta de 3 segons. El segon tir lliure no va entrar i Raül Timoner va llençar des del seu propi triple per encistellar i fer embogir el Joana Ballart. Amb el partit a la pròrroga, els vallencs van sentenciar un enfrontament que van acabar guanyant per 77-71. Així valorava l’enfrontament el tècnic del Valls, Víctor Neila.

El Valls es situa a dues victòries de la zona d’accés a la Fase d’Ascens i aprofita també la punxada del Santfeliuenc per reenganxar-se a una lluita per la part alta molt ajustada. Fins a 7 equips es troben a dos partits de distància al final de la setena jornada de lliga.

PUBLICITAT