Avui destaquem que l’Ajuntament de Valls estrenarà durant les properes festes escolars de Nadal una nova proposta de lleure educatiu, el casal d’hivern municipal, per a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys, que esdevindrà un espai on poder jugar, conviure i aprendre. Aquest projecte conjunt de la regidoria d’Educació i Política Lingüística, a través del Pla Educatiu d’Entorn, i de la regidoria d’Igualtat, a través del programa Corresponsables, pretén facilitar a les famílies la conciliació en dates de vacances escolars i, al mateix temps, que els nens i les nenes gaudeixin participant en l’acció educativa. Estarà dinamitzat per l’entitat Fundació En xarxa i tindrà lloc els dies 22, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre a l’escola Eladi Homs.

PUBLICITAT

La regidora d’Educació i Política Lingüística, Teresa Rull, ha destacat que la iniciativa vol apropar als més petits les diferents cultures i les celebracions d’any nou.

L’equip de monitores inclou una persona vetlladora per donar suport a nens i nenes amb qualsevol tipus de diversitat i garantir així que el casal és una activitat inclusiva.

D’altra banda, les inscripcions es podran fer de manera presencial o telemàtica a partir del 28 de novembre.

PUBLICITAT