L’alcaldable per Valls d’Esquerra Republicana de Catalunya, Teresa Rull, fa un pas més en la seva candidatura i estrena pàgina web: https://teresarull.esquerrarepublicana.cat/, un espai a partir del qual els usuaris podran conèixer més a fons la seva figura. Amb un caire més personal, aquesta nova via de comunicació pretén oferir tota l’actualitat en relació a la candidatura per a les properes eleccions municipals del 28 maig de 2023.

PUBLICITAT

D’aquesta manera, els usuaris hi podran trobar tota la informació relativa a la candidata, en un format més personal. A més, hi ha un espai d’articles, on s’hi aniran publicant tots els articles de la candidata; i un altre de notícies relacionades amb la campanya. A l’apartat d’agenda, s’hi trobaran totes les accions que realitzarà Rull i, a més, es podran consultar tots els vídeos i fotografies.

Rull, que vol apropar-se a la ciutadania per conèixer les seves inquietuds, també facilita la seva adreça de correu electrònic de contacte: unvallsperviure@gmail.com i les seves xarxes socials, on va explicant el seu dia a dia i altra informació d’interès.

PUBLICITAT