Després de 24 anys en silenci, Marc Pedraza, conegut a Tarragona per ser un dels líders de la comparsa de Carnaval Nou Ritme, ha decidit denunciar públicament que va patir abusos sexuals per un docent a l’escola Baltasar Segur de Valls quan estudiava cinquè de primària.

PUBLICITAT

Pedraza ha expressat que ha decidit prendre aquesta decisió per alliberar-se d’un pes que ha aguantat molt temps i també per totes aquelles persones que han patit una situació similar. A més, també ha assenyalat que el seu no és un cas aïllat i anima a altres pressumptes víctimes a donar un pas endavant sense por.

Pedraza ha confirmat que de moment no han parlat amb el centre i que confia en què el seu testimoni i el de tots aquells que puguin afegir-se es tinguin en compte i serveixin per fer justícia. Per la seva banda, el Departament d’Educació ja ha anunciat que investigarà aquests pressumptes abusos sexuals.

PUBLICITAT