Avui destaquem que Valls recupera la Setmana de les Capacitats amb el lema “Jo soc capaç”. La programació d’aquesta desena edició començarà amb un amistós entre el Futbol Inclusiu Valls i el Genuine Barça el dissabte 26 de novembre al matí al camp del Vilar.

PUBLICITAT

El regidor d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat, Jordi Cartanyà, explica que la setmana serveix per visibilitzar la tasca d’entitats que treballen amb persones amb diversitat funcional i normalitzar-ho. A més, comenta algunes de les activitats que es duran a terme al marge de les esportives.

Aquesta setmana compta amb la participació de tots els membres de la Taula de les Capacitats on participen diverses entitats vallenques, l’Ajuntament de Valls, el Patronat Municipal d’Esports, la Lliga i els instituts Narcís Oller i Jaume Huguet.

PUBLICITAT