OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El grup municipal d’Esquerra Republicana – Compromís per Valls té la prioritat que a l’Ajuntament s’apliquin sense excuses polítiques energètiques transformadores. En una entrevista al programa 21 de Ràdio Ciutat de Valls, la regidora d’Afers Socials, Educació i Política Lingüística i candidata a l’alcaldia a les eleccions municipals de 2023, Teresa Rull, ha destacat que cal apostar-hi de manera decidida.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
PUBLICITAT

Durant la conversa, Rull s’ha referit a que les obres de Ca Xapes, edifici que ha de tornar a acollir les dependències de la Llar de Jubilats i Pensionistes, s’han d’acabar d’una tirada després dels ajuts europeus provinents del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana. D’altra banda, també ha lloat la tasca de l’Oficina Local d’Habitatge amb un augment de la gestió de pisos d’un 328% en 7 anys.

Podeu recuperar l’entrevista sencera a la regidora d’ERC Valls, Teresa Rull, a la pàgina web de Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT