El Club Bàsquet Valls rep la visita del cuer aquest dissabte per sumar la quarta victòria consecutiva de la temporada i continuar com l’equip més en forma de la Conferència.

PUBLICITAT

Davant tindran al Club Natació Helios de Saragossa que no coneixia la victòria fins fa dues setmanes, quan van guanyar al derbi aragonés a l’Olivar. Tot i així, els saragossans van tornar a caure davant l’Esparreguera per 8 punts en un duel directe la passada jornada. 

Les sis primeres derrotes del conjunt visitant van finalitzar amb àmplies diferències, cap d’elles va ser inferior a 10 punts. A l’Helios destaquen dos jugadors en especial. Alejandro Abad amb 11 punts per partit i sobretot Eduardo Ibáñez, amb 20 punts per partit i 8 rebots.

El duel de la novena jornada entre el CB Valls i l’Helios es disputarà aquest dissabte a les sis de la tarda.

PUBLICITAT