El proper dilluns 12 de desembre a les 10h els Teatres de Valls posaran a la venda els títols d’abonament per als tres espectacles de gran format al Centre Cultural que formaran part de la programació del primer semestre de 2023. Com a novetat respecte anteriors edicions, a més de l’abonament de Teatres també s’inicia la venda, coincidint amb les festes de Nadal, de l’abonament per als espectacles familiars de la propera temporada.

PUBLICITAT

Els dos abonaments són uns excel·lents regals culturals per aquest Nadal i Reis i inclouen els muntatges més destacats del panorama teatral català, així com espectacles familiars singulars que configuren, en global, una programació completa per a tots els públics. La regidora de Cultura, Laia Castells, destaca els descomptes que s’aplicaran amb el Carnet d’Amics dels Teatres.

JCA Cinemes i Teatres de Valls sumen esforços i, per cada abonament adquirit, s’obsequiarà amb una entrada al cinema.

Pel que fa als espectacles que entren en abonament de cara a la temporada d’hivern destaquen Cristina Genebat, Clara Segura, Marta Marco, Josep Maria Pou, Rosa Renom, Lluís Villanueva o l’exTricicle Carles Sans.

PUBLICITAT