El Club Bàsquet Valls visita l’Igualada en una nova jornada de Liga EBA. Els vallencs tornaran a rebre un dels equips de la zona baixa de la taula amb només dues victòries aquesta temporada i que ja s’han enfrontat prèviament a la Lliga Catalana, amb derrota vallenca per 78 a 75 al propi pavelló de Les Comes. 

PUBLICITAT

Un partit més complicat que el de la setmana passada amb un Igualada irreconeixible respecte amb altres temporades. Els de Les Comes només han aconseguit 2 victòries de 9 partits possibles. Els igualadins van encetar l’any amb dues victòries, contra el Granollers i l’Helios, però no guanyen un partit de lliga des del 8 d’octubre, pràcticament dos mesos des de la darrera victòria a Liga EBA. 

Els vallencs hauran de vigilar sobretot amb el poder interior d’Eduard Tejero que promitja 13 punts per partit i que provoca fins a 5 faltes. És el jugador més destacat dels locals que necessiten un bàlsam en forma de victòria. El Valls per contra, ha finalitzat el mes de novembre invicte i busquen continuar també amb aquesta ratxa com a visitant on sumen 4 victòries en 4 partits fora de casa.  

El partit entre l’Igualada i el CB Valls es disputarà el dissabte a partir de dos quarts de set de la tarda al Pavelló de Les Comes.

PUBLICITAT