El Club Bàsquet Valls arrasa a Igualada i aconsegueix una important victòria per 67-88 en les aspiracions per entrar a la zona de Play-Off aquesta temporada. Els vallencs van sentenciar el partit amb un gran darrer quart on no van donar opcions a un Igualada que segueix en posicions de descens.

PUBLICITAT

Els de Víctor Neila van entrar al partit endollats. 31 punts en els primers 10 minuts de partits van servir per encarrilar un matx que en cap moment va perillar. El Valls va ser capaç de tornar a una elevada anotació des de la línia de 3 punts amb un 55% d’encert.

Una actuació coral on fins a cinc jugadors van finalitzar amb dobles dígits d’anotació i valoració. Marcus Vinicius amb 13 punts i 8 rebots va ser el millor jugador del partit amb 23 de valoració.

Amb aquesta victòria, el CB Valls se situa en tercera plaça, a només una victòria del segon classificat, el Barça B, a qui ja van aconseguir guanyar fa unes setmanes al Joana Ballart.

PUBLICITAT