Després d’una setmana de descans, torna la lliga per la Unió Esportiva Valls. El conjunt de la capital de l’Alt Camp s’enfronta aquest cap de setmana al Molins de Rei, equip del grup 3 de 1a Catalana que només ha estat capaç de sumar dos punts en nou jornades.

PUBLICITAT

Tot i la debilitat del rival, el tècnic dels vallencs, Manel Cazorla, avisa que no serà un desplaçament fàcil.

La UE Valls es presenta al municipal Josep Raich en cinquena posició de la taula  amb 17 punts. El coixí de seguir o no  en places de Superlliga Catalana s’ha retallat dos punts en una classificació que encapçala el Reddis amb 23. Els del Baix Camp, que avançaven el seu partit diumenge passat, superaven per 2 a 1 al Santfeliuenc.

El partit entre el Molins de Rei i la UE Valls es disputarà aquest diumenge, a partir de les dotze del migdia, i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT