L’Assemblea Valls-Alt Camp per la Independència acull aquest dissabte, 17 de desembre, la presentació a Valls del llibre Lo Carrasclet, crònica d’un irreductible (1687-1743), a càrrec del seu autor, Jaume Borràs, i del vallenc Jaume Pros. La xerrada tindrà lloc, a les dotze del migdia, a la plaça dels Alls.

PUBLICITAT

Precisament el mateix dissabte i l’endemà diumenge als matins l’ANC Valls-Alt Camp tindrà una parada a la plaça dels Alls, en el marc del Mercat de Nadal que viurà la ciutat al carrer. A l’estand l’entitat recollirà suports a la campanya “Nosaltres acusem la justícia espanyola” i tindrà a disposició marxandatge independentista.

El mateix 17 de desembre l’ANC Valls-Alt Camp participarà, com cada any, en la Marató de bàsquet que organitza el CB Valls per recollir fons per a la Marató de TV3. Ho farà amb dos equips, que jugaran entre ells durant la tarda.

PUBLICITAT