Després de la moció aprovada per unanimitat en la sessió plenària ordinària del mes de novembre per demanar el traspàs del Pius Hospital a la Generalitat, el grup municipal de la CUP reclama que es compleixin els acords i no succeeixi com d’altres propostes que s’han quedat al tinter. Ho ha expressat així un dels seus regidors, Xavi Anglès, en una entrevista al programa 21 de Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT

A la mateixa conversa, Anglès ha aprofundit sobre la situació sanitària a la ciutat, posant èmfasi al moment delicat que travessa l’hospital vallenc i la residència Alt Camp.

D’altra banda, ha  denunciat la manca de debat que hi ha en els consells rectors dels organismes autònoms. Finalment, veu poques possibilitats que el pressupost de la corporació de l’any 2023 s’aprovi abans del 31 de desembre.

Podeu escoltar l’entrevista sencera al regidor de la CUP, Xavi Anglès, a la pàgina web de Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT