El cap de setmana del 17 i 18 de desembre s’ha celebrat a Valls el tradicional Mercat de Nadal d’aviram i motius nadalencs, el FICAP 2022, que ha ocupat el centre de la ciutat.

PUBLICITAT

El mercat ha acollit una seixantena de parades amb productes i ornaments nadalencs, típics d’aquestes festes. El punt més concorregut enguany ha estat la Plaça del Pati que ha acollit l’aviram, on petits i grans han pogut observar i tocar cavalls, ponis, rucs, gallines, galls, oques, conills, faisans, etc. I és que Valls conserva un dels pocs mercats d’animals vius del Camp de Tarragona que el fan únic.

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls fa un balanç positiu de com ha transcorregut el Mercat. Les vendes han estat bones i amb una molt bona afluència de públic. El Mercat també ha servit  per incentivar a que la gent avancés les compres nadalenques i comprés als establiments comercials de la ciutat.

PUBLICITAT