La segona fase de les obres de modernització del reg a les zones del torrent i hortes de Valls han quedat desbloquejades. Aquestes portaven paralitzades des de feia gairebé un any perquè una empresa que no va ser escollida per portar a terme les per a dur l’obra decidís recórrer al Tribunal Català de Contractació del Sector Públic de la Generalitat.

PUBLICITAT

La recentment nomenada directora dels serveis territorials del Departament d’Acció Climàtica, Agenda Rural i Alimentació a Tarragona, Glòria Tibau, afirma que el tribunal ja ha resolt el conflicte a favor de l’empresa seleccionada.

Recordem que la segona fase ha de permetre subministrar aigua de reg a més de 200 hectàrees, en un projecte que inclou la canalització de la sèquia de la Marsala, la bassa de regulació, la instal·lació del telecontrol i la xarxa de canonades.

PUBLICITAT