Els Pastorets del GTP han tornat un cop més per la diada de Sant Esteve a l’escenari del Teatre Principal per posar el focus en el joc i la comicitat que hi ha entre el Garrafó, el Fredolic, la Mariana i la Sulina  en les seves aventures, acompanyats per una pastorada, que dona vida a un mercat ple d’acció i al pelegrinatge que fan per poder-se empadronar.

PUBLICITAT

Amb l’aforament complet, el públic ha tornat a gaudir de l’espectacle per excel·lència de les Festes de Nadal, amb l’essència de sempre i alguna pinzellada de l’actualitat.

L’escenificació també compta   amb la presència dels dimonis, pecats, Satanàs i Llucifer que fan tot el possible per esgarrar els seu camí, però no sempre els hi surt com esperaven i la ràbia arribarà a l’infern, on les calderes faran xup xup, esperant les preses desitjades. En aquests anar i venir, hi ha l’Àngel, sempre disposat a trencar l’encesa des de la seva serenitat i majestuositat.

Les representacions dels Pastorets tornaran el 28 i 30 de desembre a partir de les set de la tarda. Ja al 2023 es podran veure els dies 1, a les sis; 3, a les set; i 6, a les sis de la tarda.

Les entrades es poden adquirir a la pàgina web de Codetickets de l’Ajuntament de Valls i a les taquilles del Teatre Principal.

PUBLICITAT