Conveni entre CaixaBank i la Fundació Ginac de Valls que té com a finalitat millorar l’accés a la residència i a l’habitatge de Mas Miquel.

PUBLICITAT

Aquestes actuacions suposaran la substitució i actualització dels respectius banys fent-los totalment accessibles, substituint els actuals espais amb banyeres per un altre espai amb plats de dutxa, noves mampares de fenòlic i diferents accessoris que garantiran la supressió de barreres per les persones usuàries que hi conviuen.

Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, farà possible la realització d’aquestes millores, mitjançant una subvenció de 10.000 €, dels 14.262 del total del projecte.

La Fundació Ginac dona suport a Valls i Alcover a 687 persones amb discapacitat i trastorn mental de la comarca, a través de diversos serveis com centres ocupacionals, centre especial de treball i serveis formatius, d’inserció laboral i residencials, entre d’altres.

El servei de llars-residència i suport a la llar, dóna suport a 73 persones, amb llars-residència per a 24 persones, un pis d’integració laboral per a 10 persones, servei de suport a la pròpia llar a 40 persones i el servei “Bon dia” per a 7 persones grans que viuen soles.

PUBLICITAT