El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha licitat un contracte d’execució de diferents operacions per la conservació i explotació de carreteres a la demarcació de Tarragona. L’anunci corresponent serà publicat en els pròxims dies al BOE.

PUBLICITAT

El pressupost base de licitació és de 20 milions d’euros i la durada del contracte és de tres anys, amb una possibilitat ampliable a dos més.

Per Valls, aquesta dotació pressupostària permetrà l’actuació a l’A-27 i la N-240. Pel que fa a la resta del Camp de Tarragona, es preveu la millora de l’A-7 nord, la T-11, la N-340, la N-340A i la N-420A. En total, s’intervindrien 196 quilòmetres de carreteres, 67 dels quals en autovia.

El nou model de contracte de serveis per l’execució d’operacions i explotació a la Xarxa de Carreteres de l’Estat pretén oferir un servei integral de mobilitat a l’usuari, millorar l’estat de les vies i optimitzar els recursos públics.

Amb l’aplicació d’aquest model, es reforça l’orientació cap als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), amb els quals s’ha compromès el ministeri.

PUBLICITAT