Com és habitual, l’Home dels Nassos serà el protagonista de l’últim dia de l’any.  Aquest personatge emblemàtic es passejarà aquest dissabte 31 de desembre, a partir de les dotze del migdia, pels carrers i places de Valls.

PUBLICITAT

La cercavila, que compta amb l’organització de la Colla Gegantera La Pessigolla, arrencarà a la plaça del Blat. Seguidament, continuarà pel carrer de la Cort, El Pati, Jaume Mercadé, Germans Sant Gabriel, Avenir, Vallvera, Passeig de l’Estació, Anselm Clavé, Font de la Manxa, Jaume Huguet, el Pati, González  Alba, plaça dels Alls, Forn Nou, Sant Pere, Sant Antoni, Major i plaça del Blat.

En arribar a la plaça del Blat, l’Home dels Nassos sortirà a la balconada principal de l’Ajuntament per saludar a tothom i realitzar la tradicional pluja de caramels per acomiadar-se fins a l’any vinent.

L’Home dels Nassos és una figura tradicional que surt cada 31 de desembre i fa que la ciutat comprovi que té tants nassos com dies queden de l’any.

PUBLICITAT