El grup municipal del PSC ha comparegut aquest dilluns per pronunciar-se sobre el nou plec de clàusules del Museu Casteller i la mala gestió que n’està deixant l’equip de govern.

PUBLICITAT

Els socialistes han subratllat que la direcció de l’equipament ha d’anar a càrrec de l’Ajuntament i només cal externalitzar-ne alguns serveis. A més, han apuntat que l’import de 450.000 euros no serà atractiu per a les empreses que optin a la gestió.

A banda de mostrar-se crítics en els retards i el sobrecost del projecte, la portaveu del PSC al consistori, Rosa Maria Ibarra, ha denunciat la manca de consens polític entre Junts i ERC després de conèixer que els republicans es van abstenir en la votació de la junta de govern, celebrada dijous passat; i que va servir per aprovar la nova licitació.

En clau parlamentària, els socialistes han anunciat que de cara a la negociació dels nous pressupostos de la Generalitat presentaran esmenes sobre el Museu Casteller, la nova seu de l’Escola de Música Robert Gerhard i per a millores al Polígon Industrial.

PUBLICITAT