L’Ajuntament de Valls inicia aquest mes de gener les obres de millora de la pavimentació de vuit carrers de la ciutat per un import global de 315.000 euros. En total, s’asfaltaran 2.180 metres de longitud de carrers que necessiten millores en l’estat del ferm, el que representa una superfície global de 16.000 metres quadrats. Aquest dimarts s’inicia la primera fase d’aquest pla de millora, en concret, al polígon industrial amb l’asfaltatge del carrer Curtidors, en el tram comprès entre la carretera del Pla i carrer Licoristes, mentre que dimecres s’asfaltarà el carrer Artesans, en un tram del sector nord.

PUBLICITAT

Aquestes obres de pavimentació dels dos carrers del polígon està previst que finalitzin, en els dos casos, el divendres d’aquesta setmana dia 13. A partir de la setmana vinent, s’efectuarà l’asfaltatge de diversos carrers al nucli urbà, començant per una actuació de millora del carrer Vallvera (dilluns 16 de gener), en aquest cas concentrada en dues cruïlles, la del Centre d’Assistència Primària i la de la zona del carrer Carles Magrinyà. També està previst que el mateix dilluns s’actuï en un petit tram del carrer Oller i Rabassa, mentre que dimarts dia 17 i fins dijous dia 19 es pavimentarà un tram de 350 metres del carrer Ametllers, via principal del barri de Sant Josep Obrer, en el tram d’aquesta via entre la carretera de Montblanc i el carrer Sor Filomena Ferrer.

Entre el dimecres 18 i divendres 20 de gener està prevista la pavimentació del carrer Mossèn Martí i, finalment, el dijous 19 i fins al mateix divendres 20 s’asfaltarà el carrer del Vilar. En les següents setmanes està prevista la pavimentació dels vials de circulació del passeig de l’Estació que, en aquest cas, es realitzarà un cop finalitzin les obres d’ampliació de voreres i modernització de la xarxa de subministrament d’aigua que l’Ajuntament està efectuant.

PUBLICITAT