Potenciar el lleure educatiu mitjançant les activitats en família d’art en materials reciclats, cultura popular en col·laboració amb la Unió Anelles de la Flama i una gimcana per descobrir la ciutat és l’objectiu del segon trimestre del Pla Educatiu d’Entorn.

PUBLICITAT

Els dissabtes 21 de gener, 25 de febrer i 18 de març des de la regidoria d’Educació i Política Lingüística s’oferiran tallers didàctics i lúdics de manera gratuïta i amb inscripció prèvia. Aprofitant la presentació de les noves propostes, la regidora responsable de l’àrea, Teresa Rull, ha valorat positivament la resposta que van tenir els participants en les activitats del darrer trimestre del 2022.

La nova programació del Pla Educatiu d’Entorn estrena logotip coincidint amb l’inici del 2023 amb la voluntat d’esdevenir un referent en lleure educatiu per als centres escolars i les famílies.

PUBLICITAT