El programa “El barri es mou” del Pla d’Acció Comunitària Inclusiva de Valls proposa la iniciativa La carrossa de les activitats aquest dissabte 14 de gener, entre dos quarts d’onze del matí i les tres de la tarda, a la pista poliesportiva del carrer de Sant Francesc.

PUBLICITAT

Es tracta d’una activitat esportiva gratuïta i sense inscripció prèvia.

El projecte “El barri es mou” respon als objectius de dinamització de l’espai públic. Aquest servei comunitari als barris té la voluntat d’afavorir espais de convivència i cohesió social i promoure la participació activa, la interculturalitat i el treball en xarxa als barris.

Aquestes accions sorgeixen d’un procés coordinat de treball amb el grup motor del Centre Històric, el qual està format per les associacions de veïns del Barri Antic i el Portal Nou, Comunalitat de Valls, el Cau, l’Associació Islàmica, i amb la col·laboració tècnica de les regidories de Joventut. Afers Socials i Educació de l’Ajuntament de Valls.

PUBLICITAT