El segon trimestre de Les Nits de Clàssics dels Amics de la Música de Valls i les Joventuts Musicals de l’Alt Camp arrenca aquest dijous 12 de gener amb “Amb veu de dona: dones compositorores, dones amb personalitat”. Un concert que realça diverses compositores del segle XIX que han quedat en l’anonimat com Johanna Kinkel o Pauline Viardot i ens explica les dificultats que van viure.

PUBLICITAT

Tot plegat de la mà de la mezzosoprano Mireia Pintó, el pianista Vlsdislav Broneveztky i la participació de l’actriu Sílvia Bel que dramatizarà alguns textos. El concert es durà a terme al Teatre Principal a partir de les vuit del vespre.

Escoltem el president dels Amics de la Música de Valls i les Joventuts Musicals de l’Alt Camp, Roger Padullés, el qual ens fa un petit avançament del concert.

PUBLICITAT