El Club Bàsquet Valls estrena l’any al Joana Ballart davant el SESE per continuar amb la persecució per una de les dues places que dona accés a la Fase Final d’ascens a LEB Plata. Davant tindran un SESE que busca tancar la primera volta fora de la zona de descens.

PUBLICITAT

Els de Víctor Neila volen continuar amb la dinàmica de la passada jornada per no perdre l’estela dels líders. Els vallencs ja saben que pràcticament haurien de guanyar tot el que queda i esperar una punxada del Barça B per estar a la Fase Final que es disputarà al mes de maig.

Aquest dissabte s’enfronten a un SESE amb necessitats però sense pressa. Els barcelonins necessiten allunyar-se del Play-out després de vèncer la passada jornada a un rival directe, l’Esparreguera. La Societat Esportiva Santa Eulàlia té el mateix balanç que el setè classificat i n’hi ha fins a 7 equips implicats a dos partits de diferència per la permanència.

El duel de contrastos es disputarà aquest dissabte a les sis de la tarada al pavelló Joana Ballart entre un Valls que vol seguir a la lluita per l’ascens i un SESE que vol sumar una victòria inesperada per aferrar-se a la permanència.

PUBLICITAT