La licitació pública del Museu Casteller es retarda per motius burocràtics. La causa és que l’Ajuntament va publicar la licitació abans de solicitar l’informe preceptiu per part de l’Oficina Nacional d’Evaluació (ONE), organisme estatal que regula els processos de contractació de l’administració pública, el qual hauria d’estar resolt amb anterioritat.

PUBLICITAT

El regidor d’Hisenda de l’Ajuntament de Valls, Martí Barberà, explica que van aturar el procés de licitació quan van rebre l’avís per part de l’oficina. No obstant això, Barberà considera que l’informe no hauria de tardar a resoldres i que no canvia les planificacions inicials pel museu.

Per altra banda, Barberà comenta que la part que més els preocupa no és aquest entrebanc, sinó aconseguir que el concurs públic acabi tirant endavant.

PUBLICITAT