Els Bombers de la Generalitat instal·len la nova seu del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) al parc de Valls. Aquesta unitat, ja amb presència a la Seu d’Urgell, Olot i Cerdanyola, compta amb 16 efectius que s’espera que incrementin a 20 al mes de juny.

PUBLICITAT

El director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament, Joan Delort, assenyala que l’objectiu de la unitat serà donar cobertura a les comarques del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre i acostar aquest operatiu al Montsant i les Serres del Mestral. A més, també anuncia l’arribada d’una quarta aeronau de rescat pel 2024.

Durant el mes d’octubre es va iniciar el pla d’acollida de la unitat de Valls amb un procés de formació. Delort considera positiu pel territori l’arribada d’aquesta unitat que permetrà respondre davant de qualsevol situació d’emergència o risc.

PUBLICITAT