L’Ajuntament de Valls reprèn aquest curs 2022-2023 el projecte de mentoria escolar i social, que està impulsat per la regidoria d’Educació i Política Lingüística i que s’havia estrenat el curs acadèmic anterior. Aquesta iniciativa, que es porta a terme a  Institut Serra de Miramar, consisteix en la formació de parelles d’estudiants que comparteixen activitats educatives i de lleure fora de l’horari escolar amb l’objectiu que l’alumne de secundària mentorat rebi el suport d’un altre d’estudis superiors que l’ajuda a millorar i reforçar el seu aprenentatge.

PUBLICITAT

Aquest curs hi prenen part sis parelles, amb alumnes de l’IES Serra de Miramar i mentores de la URV i l’IES Narcís Oller. La regidora d’Educació i Política Lingüística, Teresa Rull, destaca les finalitats del programa.

L’associació Quilòmetre 0, una entitat especialitzada en el desenvolupament de projecters de mentoria escolar i social, és l’encarregada tirar endavant la iniciativa amb la voluntat que els participants estableixin relacions socials i intercanviïn experiències.  

PUBLICITAT