Novetats en la cursa de les eleccions municipals del proper 28 de maig. En una entrevista al programa 21 de Ràdio Ciutat de Valls, la portaveu de Ciutadans, Cristina Laiz, ha anunciat que no es presentarà com a candidata ni tampoc la formació taronja farà  llista a la capital de l’Alt Camp.

PUBLICITAT

Laiz atribueix la seva retirada al fet de no poder compaginar la vida política amb la laboral i al mal moment que travessa el partit a nivell nacional.

En el seu balanç dels quatre anys al consistori, l’encara regidora ha lamentat els pocs temes d’interès municipal que s’han tractat als plens i l’encallament de molts projectes, com per exemple, la licitació de la gestió del Museu Casteller de Catalunya.

A les eleccions municipals del 2019, Ciutadans aconseguia per primera vegada representació a l’Ajuntament amb 818 vots i un 7,4% de suport del cens.

Podeu escoltar l’entrevista sencera a Cristina Laiz a la pàgina web de Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT