La 9a Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls es trasllada enguany al dissabte 28 de gener, dia previ a la Gran Festa de la Calçotada, que es durà a terme a la plaça del Pati. Aquesta tornarà a retre homenatge al cuiner vallenc Àngel Solé que va morir el desembre de 2017 en un accident de trànsit.

PUBLICITAT

El regidor de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls, Òscar Peris, afirma que l’objectiu és potenciar la gastronomia local amb el calçot com a referent. A més, el regidor destaca que l’esdeveniment comptarà amb la presència de cuiners importants en la gastronomia catalana.

La jornada començarà a dos quarts de dotze del migdia amb el Mercat de Tastets on set restauradors locals oferiran els seus plats que s’allargarà fins a dos quarts d’onze de la nit i es repetirà l’endemà de dos quarts de dotze del matí fins a les quatre de la tarda. A més, el dissabte també comptarà a partir de les sis de la tarda amb DJ a la plaça del Pati.

PUBLICITAT