Avui destaquem que l’Ajuntament de Valls invertirà 564.000 euros en la renovació de 330 punts de llum amb enllumenat de tipus LED en localitzacions com el barri Santa Magdalena o el barri del Fornàs durant el primer semestre de l’any. Amb aquesta actuació l’ajuntament tancarà el mandat havent destinat 1,5 milions d’euros pel canvi d’un 60% de l’enllumenat públic per una tecnologia més eficient.

PUBLICITAT

Per altra banda, l’ajuntament ja ha començat aquests dies a executar les obres de pavimentació de carrers amb una despesa superior als 315.000 euros. La setmana passada es va completar l’actuació en el carrer Curtidors i al tram final del d’Artesans i en aquesta s’està treballant en carrers com el Vallvera, l’Oller i Rabassa, entre d’altres. Per altra banda, l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, assegura que les obres del passeig de l’Estació estan a punt d’acabar.

Per un altre costat, la Generalitat de Catalunya iniciarà el 23 de gener unes obres d’asfaltatge a la carretera del Pla que inclouran fins a 2 quilòmetres de carretera d’entrada a la ciutat.

PUBLICITAT