El CB Valls vol tornar al camí de la victòria a Saragossa. Els de Víctor Neila van encaixar una derrota la passada setmana però encara estan ficats de ple en la lluita per la segona plaça que ocupa el Barça B en aquests moments. 

PUBLICITAT

Davant tindran un Olivar en hores baixes. Després que la temporada passada el filial del Casademont Zaragoza d’ACB es quedés prop de l’ascens a LEB Plata, enguany lluiten per no perdre la categoria i descendir a Nacional. 

Tot i així, els verds sumen resultats il·lusionants. Fa dues setmanes van posar contra les cordes al líder indiscutible de la categoria, i a la primera volta ja es van emportar el matx al Pavelló Joana Ballart per un ajustat 66-67.

El tècnic del CB Valls, Víctor Neila, creu que l’equip ha de seguir en la mateixa dinàmica de treball. 

El duel entre l’Anagan Olivar i el CB Valls es disputarà diumenge a les cinc de la tarda a l’Estadi Miralbueno.

PUBLICITAT