Comencem la setmana destacant que cinc de les presumptes víctimes d’abusos sexuals per part d’un exprofessor de l’escola Baltasar Segu de Valls han declarat aquest dilluns al matí al Jutjat de Valls. Aquestes afirmen que esperen que es pugui fer justícia per uns fets que van succeir ja fa més de dues dècades.

PUBLICITAT

Per altra banda, també ha declarat una professora ja jubilada que assegura que fa uns anys va tractar de posar en coneixement del departament d’Educació aquests abusos que els seus alumnes li havien explicat. No obstant això, assegura que el que va aconseguir va ser que li obrissin un expedient disciplinari i que fos acomiadada del centre educatiu.

El presumpte autor es troba actualment en llibertat sense càrrecs després d’haver estat detingut pels Mossos d’Esquadra i haver declarat el passat mes de desembre.

PUBLICITAT