Avui destaquem que l’Institut de Desenvolupament Vallsgenera amplia el seu ventall de formació de certificats de professionalitat amb el de la branca sociosanitària. Fins ara oferien formació i certificats en el sector d’obres amb oficis tradicionals com la fusteria, construcció o lampisteria.

PUBLICITAT

L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, valora positivament la tasca de Vallsgenera, ja que “en els últims anys s’han format més de 1.000 persones i un 60% han trobat feina”. A la vegada, la regidora d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Valls, Rosa Maria Rovira, assegura que els certificats són de gran utilitat a l’hora d’entrar en el mercat laboral.

Des del mes de desembre fins a 27 persones es troben participant en aquestes formacions i l’alcaldessa assegura que hi ha demanda d’aquests professionals per part d’empreses vallenques.

PUBLICITAT