El CB Valls rep la visita de l’Esparreguera amb la necessitat de sumar novament una victòria aquesta temporada i evitar que el Barça B es distanciï a la taula.

PUBLICITAT

Els vallencs sumen dues derrotes consecutives davant el Roser i l’Olivar que l’han fet despenjar-se de la zona d’ascens que marca el filial blaugrana. Els barcelonins ja han guanyat aquesta jornada al SESE i ja treuen tres partits als de Víctor Neila. 

El rival d’aquest cap de setmana, l’Esparreguera, es troba dins la zona de playout, i amb el mateix balanç que els equips dins la zona de descens directe. Destaca al conjunt verd, Pau Campaña i Marc Raventós com a jugadors millor valorats en el que va de temporada.

El duel entre el CB Valls i l’Esparreguera es disputarà aquest dissabte a partir de les sis de la tarda al pavelló Joana Ballart. 

PUBLICITAT