Derbi per començar a defensar el liderat aconseguit la setmana passada. La UE Valls visita a El Catllar després de passar per sobre al Cambrils el darrer dissabte (0-6) i aprofitar l’ensopegada del Reddis al camp del Martorell (2-2) per igualar als del Baix Camp en el liderat.

PUBLICITAT

Malgrat la diferència classificatòria entre els equips, el Municipal del Catllar mai és una plaça fàcil i els del tarragonès sempre són un rival incòmode i competitiu. Ho té clar el tècnic vallenc, Manel Cazorla, que recorda que la temporada passada no van aconseguir guanyar-los, i el duel de la primera volta d’aquesta va estar molt disputat. Cazorla defensa el nivell de El Catllar i destaca la importància de cometre pocs errors.

El duel serà el diumenge a les 12h al Camp de futbol Municipal del Catllar.

PUBLICITAT